Makaron Çeşitleri
Makaron çeşitleri, Fransız mutfağının simgelerinden biri olan küçük kurabiye şeklindeki tatlıya makaron adı verilir. Makaron yakın zamanda ülkemizde tüketilmeye başlansa da dünyanın birçok yerinde oldukça meşhur bir tatlıdır. Genel malzemeleri dövülmüş badem, şeker ve yumurta akıdır.
En bilindik makaron çeşitleri nelerdir?- Çikolata birçok bayanın vazgeçilmezidir.
Sizi vazgeçilmezinizle buluşturan seçenek Çikolatalı Makaron
- Frambuaz faydalı ve lezzetli bir meyvedir. Lezzetli bir tat Frambuazlı Makaron
- İnsanlar ister çalışırken ister eğlenirken mutlaka kahve molası verirler. Lezzetli bir mola Kahveli Makaron
- Kayısı hafif ve lezzetli tadıyla vazgeçilmez bir meyvedır. Hafif tatlı imkânı Kayısılı Makaron
- Fıstığı kim sevmez. Sevgili Fıstıklı Makaron
- Bazı insanlar her şeyleriyle sadedir ve sade severler. Sade severler için Vanilyalı Makaron
- Limon tam bir vitamin deposudur. Bol vitaminli Limonlu Makaron
- Karamel yoğun ve lezzetli bir tattır. Yoğun tatlı Karamelli Makaron
- C vitamini deposu Portakallı Makaron
- Gül diyince insanların aklına zerafet gelir. Zarif Güllü Makaron
- Çilek meyvelerin baş tacıdır. Baş tacınız Çilekli Makaron
- Turunçgil sevdalılarına Mandalinalı Makaron
- O güzel tadıyla çoğu kişinin ilk tercihleri arasında yer alan muz. Güzel tadıyla Muzlu Makaron
- Böğürtlenli Makaron
Tüm bunların dışında damak zevkine göre makaron çeşitleri farklılaştırılabilir.
Farklı aromalar kullanılarak değişik lezzetlerde makaronlar elde edilebilir.
19.01.2024 22:43:10
Makaron Çeşitleri ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. Sayfayı Düzenle
|